Mijn naam is Astrid en als kind al groot gebracht met honden dus toen ik ging samen wonen met Teun in 1983 kwamen er 2 kruising Welsh Corgi's ,Tinka en Smockey ,in huis en in december 1985 werd Tinjer bij ons geboren.
In 1990 zag ik voor het eerst de witte herder en na veel zoek en speurwerk kwam in 1992 onze eerste witte herder Bionda in huis.
Met Bionda ben ik gaan trainen bij de Kynologen club en na de puppy cursus werd ik gevraagd of ik opgeleid wilde worden tot instructeur en op 21-04-1993 slaagde ik als instructeur voor de pupcursus en instructeur GG A en B en later gevolgd door instructeur Behendigheid beginners en A en B nivo.
Naast het les geven op de Kynologenclub werkte ik als zelfstandig hondentrimster waarvoor ik in april 1989 mijn vakbekwaamheidsdiploma haalde. 
Van begin 1989 tot eind 1992 werkte ik ook in een grote succes volle kennel voor jachthonden annex dierenpension.
 
     
  In oktober 1993 kochten we een vrijstaand huisje, met grote tuin grenzend aan het bos en uitzicht op een natuurgebied in Groningen waar je tussen de schotse hooglanders kunt lopen en ook herten kom je tegen die wij vanuit onze huiskamer kunnen bewonderen.   
  In 1997 heb ik de kennelnaam White Wolves Home laten registreren bij het Raad van Beheer.
Onze roedel uitgegroeid met witte herders uit het Buitenland maar ook van onze eigen fok waarmee ik show en train op verschillende niveaus van de hondensport. Wij fokken 3 nestjes per jaar van zowel stockhaar en langstockhaar uit goed gekeurde en gezonde ouders die voldoen aan de gestelde fokeisen. Onze fokdoel is gezonde pups met een fijn en open karakter en als onze nakomelingen Nationaal en Internationaal Kampioen zijn geworden hebben wij meer gedaan dan onze fokdoel . Ik ben aangesloten bij het Keurmerk voor Fokkers ,Raad van Beheer en de FCI Wij wensen veel kijk en lees plezier op de site.