Het komt wel eens voor dat een witte herder op zoek is naar een nieuw mandje door omstandigheden, omdat wij een groot en liefdevol hart hebben  voor de zwitserse witte herder proberen wij baasjes te helpen om voor hun schat een nieuw baasje te vinden.    
  Soms zijn wij op zoek naar een pleeg gezin (tijdelijk of permanent)voor 1 van onze pups ,die verbonden blijft aan onze kennel. Het is voor ons erg belangrijk dat elke hond aandacht en liefde krijgt die ze nodig hebben en helaas kunnen we niet met de roedel die we nu hebben pups aanhouden.
Heeft u interesse om pleeg gezin te zijn voor 1 van onze pups mail of bel ons dan.
0597-332311 (liefst tussen 18.00 en 22.00 uur). 
   
       
  2 januari 2014,Diablo heeft zijn mandje gevonden.
Onze veelzijdige hond Diablo (4,5 jaar) zoekt helaas een nieuwe sportieve baas. Diablo heeft  meerdere diploma's waaronder VEG, behendigheid en ook een start gemaakt met praktijkspeuren waar hij veel talent laat zien.
De reden voor herplaatsing is dat Diablo erg beschermend is naar onze zoon en deze taak al te serieus neemt en niet los wil laten ondanks onze inspanningen van het afgelopen jaar om dit om te buigen. Een nieuw gezin met kleine kinderen is dus geen goed idee of met oudere kinderen zal het geen probleem zijn. Diablo leeft met twee katten en dit gaat uitstekend. Diablo kan verder goed los, houd je ten alle tijde in de gaten, is het liefste bij zijn baas in de buurt, gek op water en zijn bal, luistert echt super. Diablo gaat vrij goed met andere honden, hij is geneigd honden eerst op afstand te houden en als ze opdringerig zijn dan lopen wij door. Diablo is waaks en beschermt huis en haard tegen indringers, hij blaft echter alleen als er echt iets is. Met visite doen we Diablo altijd even in de bench en als hij rustig is mag hij kennismaken, hij is geen fan van vreemden, eerlijk in zijn lichaamstaal en met de bench gaat dit prima. Diablo is een hond voor iemand die ervaring heeft met honden (herders) en die een wat beschermend karakter kan waarderen, iemand die actief met Diablo bezig wil zijn. Diablo kan tot slot goed alleen zijn, en zolang hij mentaal en lichamelijk aan zijn trekken komt is hij de rust zelve in huis, hij gaat echt alleen weg als er een goede klik is. Het is een superhond!
   
  7-04-2013 Bow heeft een nieuw mandje gevonden.
12-03-2013 Bow zoekt een nieuw baasje.
ivm omstandigheden tot mijn grote verdriet kan ik Bow niet meer houden. Mijn voorkeur gaat uit naar een nieuw baasje, iemand die het ras kent en die al n of meerdere witte herders heeft, zodat Bow zich thuis voelt bij zijn eigen ras, want Bow is een echte roedelhond, en ik wens hem een gelukkig thuisgevoel. Ben jij wie ik zoek, liefdevolle witte herder baasje, met voldoende tijd en leef en speelruimte voor Bow? dan mag je reageren. Heb je geen andere witte herder(s), hoef je niet te reageren. Bow is een lieve reu van zo'n 7 1/2 jaar oud, hij is gewend om binnen te zijn ( hij maakt niets kapot) , maar ook buiten vind ie het heerlijk. Hij is opgegroeid met een jack russel, dus andere honden gewend, speelt graag met bal en stok, NIET BEDOELD VOOR DE HANDEL. Een voorwaarde nog: ik zou hem af en toe graag komen bezoeken.  
   
  07-01-2013 Kimi heeft een mandje gevonden.

02-01-2013. Kimi zoekt een nieuw baasje.

Kimi (teefje links op de foto) zoekt wegens scheiding van de baasjes een nieuw mandje.

   
 
 


 
24-11-2012. Nando zoekt een nieuw mandje,

Geregistreerde naam: erijne ti amo
Geboortedatum: 25 aug 2008
Geslacht: reu

Nando is een vrolijke speelse hond die graag buiten is en gek is van stokken, ballen , spelletjes en zwemmen. Thuis luistert hij goed, buiten heeft hij z'n eigen willetje. Nando blijft in de buurt en loopt niet weg. Hij is altijd aangelijnd, alleen in natuurgebieden of het strand kan hij los. In contact met andere honden kan hij leuk spelen, maar kan ook dominant reageren. Hij is niet gewend om met kleine kinderen om te gaan. Als de buurtkinderen rustig om hem heen staan, dan gaat het goed. Het is een hond die heel graag knuffelt en wanneer je dat niet doet, vraagt hij er zelf om. Nando kan alleen zijn, maar hij is het gewend niet langer als 6 uur alleen te zijn. Nando heeft helaas sinds 2 jaar epileptische aanvallen. Waarvoor hij 2 keer per dag medicijnen krijgt. De aanvallen blijven hiermee niet weg , maar worden verminderd naar ongeveer 1 aanval in de 2 weken. Soms volgen er nog 1 of 2 aanvallen achter. Na een aanval is Nando in de war, heeft hij enorme honger en dorst en kan hij even druk zijn. Na een paar uur is hij weer de oude. Wij zijn verzekerd voor Nando, dus de medicijnen worden ongeveer voor 80% vergoed. De verzekering kan worden omgezet naar een nieuw baasje. Het bedrag voor de verzekering bedraagt 28 euro per maand. Met veel pijn en verdriet willen we een nieuw baasje vinden voor Nando omdat onze relatie uit elkaar is en nando daardoor lang op een dag alleen is en niet de aandacht krijgt die hij nodig heeft en verdient.
Heeft u belangstelling voor Nando kunt u contact  op nemen met Herman hermankarels@hotmail.com
   
  16-07-2012, Wolf heeft een nieuw mandje gevonden.

1,5 jaar jonge Wolf zoekt een nieuw mandje.

Wolf
kan met kinderen, auto rijden geen probleem,andere honden in huis geen probleem maar buiten kan hij dominant naar andere honden zijn en luistert dan niet meer naar zijn baas,momenteel zit hij ook te lang alleen thuis waardoor hij uit verveling dingen stuk maakt.

Hij is onlangs gecastreerd, volledig gent en gezond.

Wilt u meer weten over Wolf of heeft u interesse in Wolf kunt u contact met ons opnemen.

0597-332311 (liefst tussen 18.00 - 22.00 uur) of mail naar
mailto:whitewolveshome@hotmail.com
 
 
20 mei 2012,  Luthan heeft een nieuw mandje gevonden.
Luthan heeft veel will to please.
Luthan is zeer gehoorzaam.
Luthan kan goed met andere dieren, honden, katten, cavia's gewend.
Luthan kan bij grote en kleine kinderen.
Luthan is HD en ED vrij is een ex-reu!
Luthan heeft meerdere gehoorzaamheidtrainingen gedaan
Luthan zoekt een baas die niet hele dagen werkt.
Luthan zoekt een ervaren hondenbaas.
Luthan kijkt bij bezoek eerst de kat uit de boom!
Luthan wil niet in een grote groep honden wonen, n hond geen probleem.
Heeft u interesse in Luthan dan kunt u contact opnemen met Clemetine Burink.
   
  14 maart 2012, Jami heeft een mandje gevonden.
Dit is Jamie,
een zwitserse witte herder van 7 jaar hij komt van oorsprong uit Engeland.
Jamie hadden wij als maatje willen hebben voor onze andere hond die we al hadden maar helaas ze kunnen niet bij elkaar dan is het vechten geblazen,dus met veel verdriet proberen wij weer een nieuw geschikt huis te vinden waar hij wel zich zelf kan zijn en dan ook alle aandacht krijgt,want beide honden moeten nu steeds apart zitten.
Jamie is voor zijn leeftijd nog actief houdt er van om met een balletje of stok te spelen.
Ook is hij heel lief met de kinderen wij ook nog 2 kleine kids die heel gek met hem zijn,maar het is niet vertrouwd als beide honden samen,weet dus ook niet of hij wel bij andere honden kan? Ik krijg meer de indruk dat hij spelen wil en dat onze eigen hond dat niet wil en boos wordt en dan is het mis?
Mocht u serieuze interesse hebben kan u altijd contact met ons opnemen,geen handellaren.

 
   

  

  28-juni-2011 heeft deze knappe jongen een baasje gevonden.

Deze 4 jaar oude lieve schat is op zoek naar een lieve baas.
Lief voor kinderen en andere dieren,
houdt van auto rijden,kan goed alleen zijn,houdt enorm van knuffelen, luistert prima (hij heeft zowel de A en B cursus gedaan en showtraining),heeft ook diverse hondenshows gelopen.
Voor hem zoeken wij een baas/gezin die voldoende tijd heeft met eventuele een 2de hond.
Voor deze schat wordt wel een overname prijs gevraagd om broodfokkers af te weren.
Voor meer info of interesse kunt u contact met ons opnemen.
 

 

 

 2 sept 2010. Tibor heeft een nieuw baasje gekregen.

5 maanden oude Tibor zoekt een nieuw baasje:

Wij moeten tot onze grote spijt en verdriet afstand doen van onze kleine witte reus zoals wij hem noemen dit heeft met priv omstandigheden te maken. Ik ben niet meer in staat om deze lieve grote knuffel te kunnen geven wat hij verdient.Hij is nu 5 en halve maand oud en heeft een heerlijk karaktertje en is een heerlijk vrije pup nog steeds maar heeft wel de gave om nu al mensen die bang van hem zijn er behoorlijk de stuipen op het lijf te kunnen jagen. Hij is makkelijk in omgang met andere honden wel eerst de kat uit de boom kijken maar als die het vertrouwd dan speelt die er makkelijk mee.Ik ben wel op zoek naar iemand die tijd ervoor heeft en wil hem niet op marktplaats of wat dan ook zetten omdat je gewoonweg niet weet wie zich dan aanmeld, daarom via deze weg. Hij is nu 5 en halve maand oud en kompleet zindelijk en kan een aantal uurtjes alleen blijven max 4 uur.Het doet me ontzettend zeer om dit te plaatsen en de tranen vloeien alweer over me toetsenbord heb al overlegt met de fokker natuurlijk en wij gaan samen proberen om Tibor een heerlijk thuis te geven waar die kan blijven en niet steeds verkast gaat worden en ook nog even voor de duidelijkheid hij is volledig gezond en heeft alle entingen gehad en is niet in bezit van een stamboom.