Gamble Ringo From Pearl of Yalo HD TC Djordie Bel-Ami vom Wolfsblut
Indra vom Wolfsgehege
Atarah von Reulerhof Boy of the First Choice
Shepard Palace Cora
Dindi of the White Wolves Home HD TC Royal Amigo of the SWF Ceasar Remus Imparator off White Mountain
Onyx Princess of the First Choice
Bionda  HD Frei Bristol of the White Wolfpack
Tinka
   
    Mijn naam is Floyd ,geboren op 23 januari 2002 samen met 2 broers en 3 zusjes,ik ben een prachtige stockhaar reu met volle kraag,en een heerlijke knuffelbeer .Ik heb HD A, MDR1 +/- ben 64,5 cm groot en sta voor passende teven als dekreu klaar.
Floyd word liefdevol groot gebracht door Fam. van de Wal en zijn wiite herder vriend Cain
   
       
    Assen 19 juni 2004. 3de Zeer Goed.
         
2,5 jaar korthaar reu,goede structuur beharing,compleet scharend gebit,goede maat verhouding,goed lang hoofd,lepelvormig oor,voldoende voorborst en borstdiepte,licht hellend croupe,voldoende pigment,heeft ringtraining nodig want hij kan zich veel mooier presenteren.
         
   
       
  Wakita     28 april 2005  1 reu en 4 teven. ( K nest)
Shadow (HD A), Nala, Luna, Babe  (HD A) en Kita (HD A).
 
         
       
       
    Veel te jong en nog volop in het leven is hij weg gerukt,Floyd is ingeslapen ten gevolge van een gescheurde milt op 19-10-2009.    
  Je moest gaan, je tijd was gekomen,alleen voor ons veel te vroeg,we hebben alleen nog herinneringen, waar we nog vaak over dromen,je wilde nog zo graag bij ons blijven maar dat was voor jouw niet weg gelegd, het is ook maar beter ,het ging niet meer,want dit gevecht kon je niet winnen,het deed zo'n pijn, nog 1 keer keek je met je lieve bruine ogen ons aan, het was tijd om te gaan.